About Me

My photo
Departe, nowhere
Doar un simplu om. Ce iubeste oamenii.

Friday 17 July 2015

Creatorul

Bun este El ca aprinde Cerul in fiecare dimineata. Pentru unii e doar un rasarit, pentru altii e o reamitire ca El in fiecare dimineata isi reinoieste bunatatile fara de omenire. Bunatate fata de cel ce apreciaza si fata de cel ce nu il apreciaza, fata de cel ce il iubeste si fata de cel ce nu il iubeate. Nu oboseste facand acest lucru.
Artist atunci cand incepe sa dirijeze animalele ca sa creze songs pentru noi, dar roate pentru Gloria Lui. A lasat culoarea si a vopsit
Milos ca se ingrijeste de cel sarac cat si de cel bogat. Fiecare  primete .chiar daca zoci ca moare de foame, e mai bine acolo unde se djce.
Iertator ca a uitata instantaneu greseala noastra voita sau nevoita. Iar noi cand ar trebui sa.i urmama exemplu ne cere doar 70x7. Ce.ar fi el sa ierte doar 490 de oameni doar pe zj. Would be fair.
Credincios ca a mai ingaduit sa mai traim o zi .


Ti-a trecut prin minte ideea asta vreodata: 'bai, trebuie sa-mi maresc cumva credinta'?Poate ai citit o carte sau ai ascultata vreo predica care ti-a dat pasi si idei sa-ti maresti credinta. Mai tot timpul stim teoria, stim pasii si trebui sa face, dar nu omitem sa exprimam credinta, ceea ce o realizam prin exprimarea dragostei. Nu te uiti in viata ta si asociezi neiubindu-i pe cei din jurul tau cu lipsa de credinta? Credinta nu reprezinta in toatalitate doar sa-L cunosti pe Isus. Pana si demonii cred ca Isus a murit si inviata a treia zi.
Credinta rodeste iar fructul rodit e dragostea.
Lasa-ti credinta sa se vada atat in cadrul bisericii cat si in afara ei.
Lasa-i pe oameni sa vada ca tu ai ceva,ceva special.. aceea fiind dragostea ce-L onoreaza pe Dumnezeu Isus.
Fugi, tu, suflet de tot ce-ti face rau.
Ai grija cum nimeni nu a mai avut vreodata.
Pretuieste-te cum pretuiesc albinele mierea.
Nu uita ca forma ta initiala e perfecta.
Incearca mereu sa te pastrezi transparent si luminos.
Impuritatile si slabiciunile se pot corecta, doar sa vrei.
Fa-o pentru Creatorul tau, fa-o pentru tine.

Monday 8 June 2015

Doua petale de flori

Erau doua petale. Una se numea 140214 si cealaltă Today. Împreună si totusi separate. Unul din ele ele era mai ofilita, dar am uitat care. Se iubeau pentru ca aveau aceleași condiții, se urau pentru ca nu suportau sa fie egale. Ba una era scăldată in stropi de ploaie, ba alta 'fura' soarele, dar am uitat care. Nu ai cum sa le învinovățești, asa sunt petalele. Ca sa revin la cea ofilita, cred ca acum am realizat ca de fapt ea renuntase sa mai ia din seva florii tocmai pentru ca obosise sa se lupte cu cealata petala. Nu pot, mi.e greu sa o condamn, voua? Dupa părerea mea... A sacrificat. M-ati contrazice spunand ca e gresit ca a renuntat... si aici am si eu dubii. Ce era sa facă cand petala cealaltă lua totul, sa vedeti ce relaxata si cum oferea din ale ei celorlalte petale. Cum sa nu o lasi sa crească sacrificându-te..doar pt ea faci?!

Wednesday 3 June 2015

Care e visul tau? Ce vrei sa devii? Mai crezi in tine? Ai suportul celor din jur? Resursele tale crezi ca sunt de ajuns pentru a-ti îndeplini planul? Daca ajungi sa iti vezi visul devenind cu totul altceva? -îndrăznește, pentru visul tau ai fost creat. [] M-am decis să încep să investesc in visul meu. Cu toate ca nu-mi plăceau oamenii care trăiau de pe o zi pe alta in lumea lor a dezamagirii, cu toate ca ca nu-mi plăceau oamenii care începeau sa aprecieze viata cand simteau ca mai au putin de trăit... si eu la fel Trăiam. Daca ma cunosti sti ca nu sunt deloc o persoana curajoasă ci mai degrabă ai zice ca sunt foarte timida. Nu am niciun talent extraordinar, nici o frumusete nemaivăzută, oh!, nu mai zic de caracterul meu asa de imperfect...dar am ceva, ce au toti oamenii...o inima. O inima ce a Lui, pentru ca El e inima mea, deci e tot ce am. Stiu ca având aceasta inima voi reusi sa-mi îndeplinesc visul. Voi ajunge la sfarsitul vietii mele sa zâmbesc si sa zic: ' inima draga, Tu ai facut totul, caci visul meu a fost viziunea Ta!' Pe curând.

Sunday 26 April 2015

Mi-a adus zambetul in zile grele,
cand eu credeam ca nimeni nu imi este alaturi.
Chiar de am gonit-o, ignorat-o nu a plecat niciodata.
Mi-a daruit totul, insasi, viata ei.
Lumina se pierduse, speranta fugise departe si ea a venit si de mana m-a luat.
Recunosc ca nu o inteleg deplin ca daca as fi acceptat-o nu as mai fi la fel si m-a duce sa o caut. Mi-a spus sa o astept., ca dupa un timp ma voi bucura in vesnicii de Prezenta Sa.
Ea tot ce are e cat vreau eu sa-i ofer..si as vrea sa aibe totul.

Nimeni si nimic nu o poate inlocui..
E ea,
Iubirea Lui Dumnezeu.

Saturday 11 April 2015

Buna draga cititor,

Intradevar scriu putin si foarte rar (asa fac oamenii netalentati ).
Vreau sa iti spun un singur lucru ce e valabil chiar daca il citesti azi,maine (sau niciodata).

Toate rugaciunile ne sunt ascuĺtate.

Stiu, pare doar ceva teoretic, ce cam toate lumea a auzit, dar nu neaparat ca s-a adeverit. Ascultate sunt sigur, deci nimeni nu poate invalida acest lucru... dar bineinteles ca nu toate sunt implinite. Ar trebui sa scriu un alt árticol despre cum trebuie sa ne rugam (poate chiar ar trebui).

Ramai doar cu ideea..ca Cineva te asculta. Sa iti gasesti rabdarea sa astepti implinirea rugaciunii.

Pe curand ne-cunoscut cititor
!