About Me

My photo
Departe, nowhere
Doar un simplu om. Ce iubeste oamenii.

Wednesday 24 April 2013

24th April 2013.

Am asteptat ziua asta de acum 2 ani, aproape.
E ziua in care Dumnezeu mi-a demonstrat ca imi asculta rugaciune, ca timpul lui e perfect si ca ramane statornic in promisiunile Lui.
E ca o incurajare pentru tine care citesti, nu stiu ce zi astepti, ce raspunsuri/rezolvari, dar crede-ma va veni. Va veni ziua cand biruinta va fi in viata ta.
Increde-te in Dumnezeu si asteapta in tacere, help it.s on his way!

Tuesday 16 April 2013

()It's not right,  but it's ok, I'm gonna make it anyway.

Incepusem o postare trista, dar m'am luat cu una cu alta si n'am mai avut starea de melancolie, asa ca am invatat o lectie.
In viata, daca am vrea sa fim tristi, prinsi la nesfarsit de o tristete profunda am reusi cu mai mare usurinta. Intradevar, cand ne facem o analiza personala a vietii constatam ca de cele mai multe ori apare ecuatia 'rau>> bine'. Aici apare doua metode, pe care le abordam, noi, ca omaeni:

1. Trecem mai departe si ne continuam viata, chiar daca e grea. Ar trebui sa invatam ce lupte sa dam, de cele mai multe ori sa invatam sa ignoram. Ignora oamenii care iti fac rau, pentru ca iti pierzi timpul incercand sa faci lucrul "corect" si sa le demonstrezi ca tu nu esti asa; ei raman la fel, crede'ma nu le vei schimba parerea  daca intri in jocul lor, demonstrandu.le contrariu, iar asa iti vei pierde timp pretios. Incearca sa eviti sa multumesti pe toata lumea, schimbandu.te pe tine, crezand ca asa e crestinesc. Cum scrie si in Biblie, nu te ingrijora, daca stai sa bagi in seama lucurile minore, iti faci rau tie, te tine din drumul tau catre cer. Nu cauta sa multumesti oamenii ci pe Dumnezeu!

2. Ori ne plangem la nesfarsit, fiind prinsi parca de un cerc de greutati din care nu putem iesi. Vedem un multe de probleme si de lucruri triste..o nesfarsita viata grea. Nu.ti plange singur de mila ca o faci degeaba.

Fiecare alegem si asta ne face diferiti.

Thursday 4 April 2013

Bad mood.

I don't wanna talk about it, I don't wanna write about it.. I just wanna cry.