About Me

My photo
Departe, nowhere
Doar un simplu om. Ce iubeste oamenii.

Monday 28 January 2013

prim gand de 2013..

nu stiu cum se vede din exterior gandul acesta, dar as vrea sa il intelegeti.

Am reusit sa ajung acasa, cu chiu-si-vai, dar am reusit. Cred ca am fost cea mai fericita persoana de pe planeta( bine, nu exagerez)..am fost foarte fericita cand am calcat pe pamant romanesc. Imi doream foarte mult sa ajung acasa pentru ca 1. imi era dor de casa; 2. prietenii+familia aveau nevoie de mine.
Cum bine stiti eu am tendinta ori sa fac ca cei din jurul meu sa se simta bine, ori sa ii dezamagesc total. Bineinteles, am reusit partea a doua: sa ii dezamagesc total.
Acum, nu vreau sa intru in detalii sau sa scriu aceasta postare doar cu gandul de a ma intelege si compatimi. Imi stiu vina si felul meu de a fi, iar gandul pe care vreau sa vi-l impartasesc e sa ma iertati toti cei care v-am gresit cu voie sau fara voie.
Poate nu sunt multe de iertat, tot ce stiu ca e mi-am schimbat multe relatii si culmea in rau.
Am mai gresit de-a lungul timpului, dar de data aceasta am realizat ca relatiile mele au luat-o "razna".
Ca sa nu ma lungesc prea mult, vreau sa va spun ca va iubesc pe fiecare in parte (si nu o sa fac o lista, sunt inclusi toti prietenii si ne-prietenii:) ) si deasemenea sa va multumesc pentru tot ce ati adus in viata mea. Totusi o sa-mi cer sincer iertare ca nu v-am pretuit ..enough.

Va doresc tot binele!